familj skogsmulle

Blev en spontantripp ner till stugan för en natt.
Myst, promenerat i skogen och Erik har bjudit på egengjorda älgfärsburgare! Precis som vanligt när fam. Augustsson/Berglund får bestämma så äter vi god mat, myser och bäst av allt - är tillsammans! 
 
 
 
Direkt vi klev ut ur bilen så gick Seth till blåbärsriset och tog plats för provsmakning.  Och han verkligen älskar att med sina små fingertoppar pilla lös bären och med ett leende stoppa dom i munnen. Först stod jag bara och gapade tills polletten föll ner - veckan med farmor i Adolfström tidigare i sommar hade satt sina spår. Min älskade skogsmulle! Både igår och idag har vi spenderat ute i skogen. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Idag vaknade hela familjen kl 11 (!!) , gick vi upp på berget och gjorde varsin varm klämmacka över elden och njöt av den fina utsikten. Jag som har enorm björnskräck har faktiskt slappnat av och tyckt att det varit rofyllt att vandra i skogen. Men uppmärksam det har jag varit ;) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det här är det bästa jag vet!!!
 
Åter hemma på Hortlaxvägen,  i sängen och ska snart släcka lampan. I morgon ska vi besöka Seths förskola, sen ska jag sätta mig i frisörstolen och bli ompysslad och så blir det restaurang på kvällen.

-

RSS 2.0